TROUW JUWELEN

Jegra helpt u graag met uw huwelijk!

Op haar trouwdag moet de bruid zowel glamoureus als mooi uitzien. De trouwjurk zal  een heel groot rol spelen om dat prachtige look te creëren. Daarnaast zal de bruid haar blinkende en glanzende juwelen arsenaal moeten hebben. Om een juwelen speciaal gemaakt voor trouw dagen te vinden, moet je bij de juiste adres zijn. Bij ons ben je wel op de juiste plaats. We specialiseren ons ook in zulke type juwelen.

jegra

U gaat zelf trouwen?

Indien u zelf gaat trouwen hebt u natuurlijk trouwringen nodig en hierbij passende oorbellen. De trouwringen gaat u natuurlijk kopen, maar de oorbellen kunt u altijd bij ons verhuren. U heeft deze namelijk alleen nodig op uw trouwdag. We adviseren altijd op 2 maanden op voorrand uw trouwringen te bestellen.  Het kan tot 6 weken duren vooraleer wij uw trouwringen kunnen bestellen bij een van ons partners. Indien u toch te laat bent met het bestellen en dringend trouwringen nodig heeft, kunt u altijd terecht bij Elnora. Elnora levert altijd binnen 5-7 werkdagen omdat alle trouwringen op maat worden gemaakt. In tegenstelling tot andere fabrikanten werkt Elnora met Just in time productie.

Voor Meister trouwringen is de wachttijd 3 maanden. Meister is vooral bekend voor hun matte trouwringen.  Wij hebben ook andere merken zoals Christian Bauer, Tiffany, Cartier, maar deze moeten wij dan echt bij de leverancier bestellen. Wij hebben alleen dummy showmodellen.

Op zoek naar een verlovingsring?

Bent u op zoek naar een verlovingsring, maar u bent niet zeker wat u moet kiezen. Er zijn namelijk zo veel designs en stijlen dat het soms echt moeilijk is om een keuze te maken. Wij zijn hier om u te helpen met uw keuze. Bij een verlovingsring kunt u best beginnen met uw budget. Dan kunt u best richten op het centrale steen. De centrale steen bepaald de prijs van een verlovingsring. Heeft u liever een solitaire verlovingsring met een grote midden steen? of een kleine midden steen met zij stenen? Beide kunnen zelfde prijskaartje hebben, maar zijn totaal 2 verschillende ringen.

Juwelen kopen of huren?

Bij ons kan je allerlei ontwerpen vinden met verschillende stijlen. Onze collectie is gemaakt voor elke budget. Je hebt daarnaast ook de keuze om zelf je eigen juwelen set samenstellen. Je kan eender welke type juweel kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld voor kettingen, armbanden oorringen kiezen. U kan bij ons kopen of huren. Indien u uitgenodigd bent op een trouwfeest kunt u best gebruik maken van ons huur service.

jegra

Advies nodig? Jegra staat 7/7 Klaar !

We hebben goede huwelijksadviseurs die u kunnen helpen om een geschikte juweel te vinden voor uw trouwdag. Zodra u uwe keuze hebt gemaakt of de gewenste juweel combinatie hebt gevonden dan kan beginnen de juwelen met al de rest van je look te combineren. Hier gaat het dan om de stijl, de kleur, de grootte en de vorm.

Bekijk onze collectie en contacteer ons voor meer informatie.